Bruidsfotografie

Als u op deze pagina terecht bent gekomen, gaat u waarschijnlijk trouwen. Dat is goed nieuws, gefeliciteerd! En nu zoekt u een fotograaf die op deze mooie dag voor u mooie herinneringen kan vangen in fraai beeldmateriaal. Nog meer goed nieuws: u bent hier aan het goede adres. Ik heb ervaring in bruidsfotografie. Op deze pagina vindt u alvast een kleine impressie van het soort foto's dat ik maak. Hopelijk spreekt mijn stijl u aan.

Het is voor u natuurlijk ook belangrijk om in te kunnen schatten wat het u gaat kosten om mij in te huren voor uw trouwerij. Graag wil ik dat zo eenvoudig mogelijk houden, voor u en voor mijzelf. Daarom reken ik een vast bedrag van 150 euro per uur, met een minimum van drie uur. Dat is inclusief een oriƫnterend gesprek vooraf, reiskosten en een klein trouwalbum van 15 bij 15 cm, 20 pagina's. Wilt u door mij liever een groter, luxe fotoalbum laten maken, dan kunt u het kleine trouwalbum voor 300 euro extra opwaarderen naar een album van 30 bij 30 cm, 30 pagina's. Het album is handgebonden, gemaakt van extra dik, echt fotopapier, layflat, voorzien van een linnen kaft met uw namen erop en wordt geleverd in een luxe bewaardoos. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Samenvattend bruidsfotografie:

150 euro per uur met een minimum van drie uur, inclusief klein trouwalbum en reiskosten. Opwaarderen naar luxe trouwalbum voor 300 euro extra. Alles inclusief BTW.