Fotoshoots

Voor een gevarieerde fotoshoot hebben we ongeveer een uur nodig om foto's te maken. Dat is altijd op een door u te bepalen plek, liefst buiten. Misschien is een bepaalde locatie belangrijk voor u, of bent u op zoek naar een specifieke sfeer. Als u dat lastig vindt, kan ik meedenken of suggesties doen. Zo maak ik vaak foto's in een natuurlijke omgeving zoals een bos, een zandvlakte, op de heide of in een park.

Bij een fotoshoot kunt u denken aan een gezinnen-shoot, een vrienden- of vriendinnen-shoot, een (klein)kinderen-shoot, een vader/zoon- of moeder/dochter-shoot, een shoot van u alleen, een mooie romantische love-shoot van u en uw partner of bijvoorbeeld een baby-shoot. Wilt u uw huisdier(en) ook betrekken bij de shoot? Dat is geen probleem, ik hou ook van dieren. En natuurlijk sta ik open voor alle creatieve ideeën die u wellicht zelf heeft voor een shoot.

Als ik tevreden ben met het resultaat ga ik zonder u verder aan de slag met het verwerken van de foto's. De tijd van de donkere kamers ligt grotendeels achter ons, maar dat betekent niet dat er niets meer gedaan hoeft te worden. Ik ben niet snel tevreden en wil het optimale halen uit het beeldmateriaal dat ik geschoten heb, maar als het moment dan daar is, stuur ik u ongeveer 30 foto's in groot formaat waar u mee mag doen wat u wilt.

Voor dit hele proces, van afspraak maken, de shoot zelf tot de verwerking en het versturen van de foto's betaalt u 125 euro (inclusief BTW). Haalt u mij van verre, dan reken ik 45 cent per kilomter. De eerste 25 kilometer buiten Oosterhout zijn gratis.

Was u van plan één of meerdere foto's af te laten drukken op canvas, hout, kunststof of metaal, dan mag u dat natuurlijk zelf regelen, maar als u dat wenst kunt u ook door mij een afdruk laten verzorgen. Neem gerust contact op om te praten over de verschillende mogelijkheden en prijzen.

Ook in sport- en eventfotografie heb ik geruime ervaring. Wilt u mij inhuren om van uw (sport)evenement foto's te maken, dan reken ik een vast bedrag van 150 euro per uur. U krijgt hiervoor ongeveer 75 tot 100 foto's in groot formaat per uur dat ik fotografeer.

Samenvattend:

Fotoshoot: 125 euro voor een fotoshoot van ongeveer een uur. Reiskosten: 45 cent per kilometer, eerste 25 kilometer buiten Oosterhout gratis.

Eventfotografie: 150 euro per uur inclusief reiskosten.

Alles inclusief BTW.